Velkommen til Kommunikationsbureauet København

De fleste kan fortælle, hvad de laver. Men vil I have jeres målgruppes opmærksomhed og engagement, skal I formidle, hvorfor I gør, hvad I gør.

Derfor har København siden 2009 arbejdet strategisk og kreativt med det formål, vores kunder er sat i verden for. Jeres purpose.

Det gør vi, fordi I opnår større involvering og engagement, når I taler ind i et positivt værdifællesskab med jeres målgruppe. På den måde skaber vi mere end en kampagne – vi skaber en bevægelse. Resultatet er mere opmærksomhed, flere delinger, gladere medarbejdere og mere loyale forbrugere. Det giver en bedre bundlinje og i sidste ende en bedre verden.

En by bliver skabt af de mennesker, som bor der

Fra utilpasset dreng til kommende statsminister

Rosenborggade nr. 15 har siden dets opførelsel været debatten, overbevisningen og netværksdannelsens sted.

Foruden at være nogle af Københavns smukkeste lokaler, huser Rosenborg-annekset nemlig også en del af hovedstadens nyere historie. Bygningen blev opført af KFUM for indsamlede midler, og den dannede i de første år rammen for den karismatiske generalsekretær Olfert Richard, der ville vise de fattige drenge fra brokvartererne en anden verden og dermed vejen til Jesus.

Fra 1966 til 2005 husede bygningen Københavns Universitets Institut for Statskundskab. I 70’erne lagde bygningen lokaler til revolutionære brandtaler af ventreorienterede studerende. Både SAP’erne, DKP’erne og KAP’erne havde deres gang her. Det siges, at det var dét sted i byen, som Carlsberg leverede flest øl til. I ’77 besatte de studerende bygningen i solidaritet med RUC, og salen var centrum i den berømte typografstrejke hos Berlingske Tidende, der varede hele 141 dage. Gotred Appel, der stiftede Blekingegadebanden, læste her under sit fængselsophold, og han tog sin afsluttende eksamen, da han kom ud. Inden bygningen blev til virksomhedskontorer, nåede den dengang kommende statsminister Helle Thorning Schmidt at tage sin kandidat i Statskundskab i de selv samme lokaler.