Læger uden Grænser arbejder hver dag i verdens brændpunkter langt fra Danmark, og det er kun muligt med økonomisk støtte fra helt almindelige danskere.

Udfordringen er, at det er svært at skaffe støtte i modgangstider, hvor mange prioriterer det nære og overskuelige og derfor vælger at støtte sager tæt på sig selv herhjemme.

Med vores film gjorde vi Læger uden Grænsers arbejde nærværende for potentielle donorer, og vi illustrerede samtidig, at deres støtte gør en konkret forskel for virkelige mennesker af kød og blod med budskabet om, at at læger og donorer er to sider af samme sag.

Casefilm

Film

Vores film blev optaget i Sydafrika og blev instrueret af Asger Leth.

Fuld længde
Cutdown

Annoncer

Vi udviklede printannoncer i to versioner, som illustrerede sammenhængen mellem donoren og de udsendte lægers ved at vise dem fra hver deres perspektiv. Og vi understregede budskabet om, at læger og donorer er to sider af samme sag ved at placere dem på to på hinanden følgende sider i aviser.

Outdoor

Ligesom med printannoncerne placerede vi de to versioner af annoncen på hver deres side af abribusser, så vi understøttede budskabet om, at læger og donorer er to sider af samme sag.